Rundvlees sudderen Oma’s draadjesvlees


rundvlees sudderen

Source: http://2.bp.blogspot.com/-PFSwg1tslhI/T8xtzS9JtfI/AAAAAAAACjY/2CpoXb8Swkg/s1600/04-06-2012 Rundvlees in pittige saus (3).JPG


Hoe krijg je zacht stoofvlees | Tips & Trucs | Biologische Slagerij Op een of andere manier worden mij riblappen na een uurtje of 2 wat taai. Wordt dit nog malser als ik het langer op laat staan? De temperatuur is 85 graden. Ik denk dat de stooftijd nog iets te kort is. Rundvlees moet minimaal 4 uur sudderen en dan valt het van malsheid uit elkaar. Je hebt het vlees eerst gebraden en wanneer het rundvlees mooi van kleur is, de jus vermengt met water en sudderen op een sudderen putje laten sudderen? esprit spijkerbroek We zijn dol op stoven met rundvlees. Maar welk stuk vlees kies jij voor je stoofschotel? We leggen de verschillen voor je uit. Sinds ik draadjesvlees maar 2 uur laat sudderen ipv langer heb ik pas lekker sappig en mals rundvlees. Dus laat ik het juist kort staan en geen 4 uur lang.


1 2 3 4 5